Case study

Parfum Flower Company

Services
Website
,
Community platform
,
Location

Aalsmeer

Year

2023

Live site
Intro

#samengroeien ten top. Continu bouwen aan een gezond digitaal eco-systeem.

500+
downloads Flowering Special Moments
100%
real-time overzicht assortiment
<6
maanden ontwikkelingtijd
Live
verbinding met de doelgroep

De uitdaging

Het unieke van Parfum Flower Company digitaliseren

Parfum Flower Company staat bekend om hun exclusieve rozen en de levering aan top bloemisten. Hoe kan technologie een rol spelen in de high-end beleving van het merk heen?

Onze oplossing

Technologie die verbindt en verrijkt

Bij Debo weten wij daar wel raad mee. Het gaat om het gehele plaatje, het digitale eco-systeem. Hierbij hebben wij de huidige website getransformeerd naar een passende, verbluffende en onderscheidende site. Hebben we een geheel nieuwe app ontwikkeld die zorgt voor inspiratie, informatie en verbinding met de eindklant en een daarbij horende promo-site. Onze samenwerking heeft de manier waarop bloemisten communiceren met Parfum Flower Company getransformeerd. Door technologie naadloos te integreren met de wereld van bloemen, hebben we een platform gecreëerd dat zowel innovatief als inspirerend is. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het versterken van de digitale aanwezigheid van Parfum Flower Company, en kijken uit naar verdere innovaties in de toekomst. Naast het feit dat de samenwerking op zakelijk gebied geweldig is ligt voor ons het onderscheid en de fun-factor hem ook in het menselijke. Alle zakelijke aspecten vagen weg als we tegenover elkaar staan op de padelbaan en daarna socializen met bier en bitterballen.

Code highlight

"Hiermee kan een gebruiker snel favorieten toevoegen of juist verwijderen. Zo houdt de gebruiker goed overzicht in de app."
Marcel Wiebenga
Harm Koningen
Sales Representative

Samen een project starten?
Neem contact op met

Harm Koningen

Contact opnemen

Sierteelt

Communities

Groente & Fruit

Media

Handel

Logistiek

Auto- & motorbranche

Sierteelt

Communities

Groente & Fruit

Handel

Logistiek

Auto- & motorbranche

KAS

[
0
1
]

Online platform waar een meerwaarde gecreëerd wordt voor de lezers, partners, en voor KAS zelf.

Case bekijken

Love for Lilies

[
0
2
]

Visueel aantrekkelijk en uniek, dankzij Webflow-techniek en snelle navigatie, met speciale features en Mailerlite-integratie, gerealiseerd door samenwerking met Concept Factory.

Case bekijken

Thursd

[
0
3
]

Van een droom naar realisatie, van een simpele website tot een wereldplatform. Met duizenden bloemisten, snelle laadtijden en hoogwaardige content. Allemaal zelf te beheren.

Case bekijken

ElkeMelk

[
0
4
]

Ontwikkeling van een app die zo uniek is dat geen andere melkboer het kan kopiëren. Met ingebouwde koeienscanner die awards heeft gewonnen.

Case bekijken

Parfum Flower Company

[
0
5
]

#samengroeien ten top. Continu bouwen aan een gezond digitaal eco-systeem. Met een app en een high-end website. Waar kwaliteit eerste prioriteit is.

Case bekijken