Case study

ElkeMelk

Services
Website
,
Community platform
,
Location

Aalsmeer

Year

2022

Live site
Intro

Ontwikkeling van een app die zo uniek is dat geen andere melkboer het kan kopiëren.

>1000
gescande flessen
10%
verkoopstijging
25%
meer fans van ElkeMelk
#1
World Dairy Innovation Awards

De uitdaging

Het unieke van ElkeMelk vastleggen

Een app die geen andere melk-boer kan ontwikkelen… dan moet het dus uniek, onderscheidend en authentiek zijn. ElkeMelk heeft een bijzonder concept: elke koe heeft haar eigen unieke melk, direct gepasteuriseerd en gebotteld binnen 10 minuten na het melken. Met meer dan 110 koeien in de stal, hoe kun je bijhouden welke melk je al hebt geproefd? Hoe geef je betekenis aan deze unieke ervaring in een digitale wereld?

Onze oplossing

Technologie die verbindt en herstelt

Een app die middels artificial intelligence technologie de specifieke koe achter de fles ElkeMelk herkent. Dat is niet te kopiëren aangezien dit element het unieke is aan het merk. De app is inmiddels doorontwikkeld tot een community platform waarbij er direct contact wordt gezocht met de melkliefhebber. Gaaf om te zien is dat de community achter het merk al meer dan 2000 keer de moeite heeft genomen om een review achter te laten op koe specifiek niveau. Daarnaast zijn wij enorm trots dat ElkeMelk de World Dairy Innovation Award 2023 heeft gewonnen. Mede door de toevoeging van de app aan het gehele concept.

Code highlight

"Dit berekent de scanfrequentie van flessen in de app. Zo kunnen we precies zien hoe vaak een gebruiker gemiddeld een fles scant."
Dylan Baars
Harm Koningen
Sales Representative

Samen een project starten?
Neem contact op met

Harm Koningen

Contact opnemen

Sierteelt

Communities

Groente & Fruit

Media

Handel

Logistiek

Auto- & motorbranche

Sierteelt

Communities

Groente & Fruit

Handel

Logistiek

Auto- & motorbranche

KAS

[
0
1
]

Online platform waar een meerwaarde gecreëerd wordt voor de lezers, partners, en voor KAS zelf.

Case bekijken

Love for Lilies

[
0
2
]

Visueel aantrekkelijk en uniek, dankzij Webflow-techniek en snelle navigatie, met speciale features en Mailerlite-integratie, gerealiseerd door samenwerking met Concept Factory.

Case bekijken

Thursd

[
0
3
]

Van een droom naar realisatie, van een simpele website tot een wereldplatform. Met duizenden bloemisten, snelle laadtijden en hoogwaardige content. Allemaal zelf te beheren.

Case bekijken

ElkeMelk

[
0
4
]

Ontwikkeling van een app die zo uniek is dat geen andere melkboer het kan kopiëren. Met ingebouwde koeienscanner die awards heeft gewonnen.

Case bekijken

Parfum Flower Company

[
0
5
]

#samengroeien ten top. Continu bouwen aan een gezond digitaal eco-systeem. Met een app en een high-end website. Waar kwaliteit eerste prioriteit is.

Case bekijken