Case study

DeboForce

Services
Data platform
,
Location

Aalsmeer

Year

2023

Live site
Intro

Hét CRM pakket in de sierteelt dat samen met partners wordt ontwikkeld.

8
unieke triggers
73%
sneller schakelen op sales
100%
kans om hét CRM pakket te worden
1
dag per maand besparen door triggers

De uitdaging

Data omzetten naar actie.

Dat is wat wij na twee jaar onderzoek in de branche hebben ontvangen als uitdaging. Veel bedrijven hebben nu data inzichtelijk in dashboards maar lopen tegen het probleem aan hoe om te gaan met deze data en concreet om te zetten naar actie. Het is namelijk erg tijdrovend als iedereen in de organisatie zijn eigen conclusies gaat trekken aan de hand van grafieken. Daarnaast was het inzicht in klantgedrag niet de enige uitdaging. Het bijhouden van de documentatie van klanten werd nauwelijks tot niet gedaan, zeker niet in een centrale plek.

No items found.

Onze oplossing

Hét potentiële CRM pakket in de tuinbouw-sector.

DeboForce maakt klantgedrag en informatie inzichtelijk om slimmer, meer en sneller te verkopen. Het CRM pakket wordt samen met de sector ontwikkelt. Hierbij nemen wij (potentiële) partners mee in de ontwikkeling van het pakket. Het moet namelijk een platform worden dat volledig op maat gemaakt is voor tuinbouwbedrijven. Wij valideren de feedback en nemen dit bij genoeg achterban mee in de ontwikkeling van het pakket. Wij zijn hierbij continue op zoek naar nieuwe partners om het pakket echt van de sector te maken. Voor en met ondernemers die samen willen werken aan een innovatief en vooruitstrevend CRM pakket.

Code highlight

"Dit unieke stuk code beslist welke informatie in een email trigger opgenomen moet worden om zo personalisatie in te bouwen voor de gebruiker."
Raymon Roos
Harm Koningen
Sales Representative

Samen een project starten?
Neem contact op met

Harm Koningen

Contact opnemen

Communities

Communities

Activatie

Digitaal imago

Gegevensbeheer

Logistiek

Communities

DeboForce

[
0
1
]

Hét CRM pakket in de sierteelt dat samen met partners wordt ontwikkeld, waarbij data omgezet wordt naar triggers die zorgen voor betere sales en meer tijd.

Case bekijken

Thursd

[
0
2
]

Van een droom naar realisatie, van een simpele website tot een wereldplatform. Met duizenden bloemisten, snelle laadtijden en hoogwaardige content. Allemaal zelf te beheren.

Case bekijken

Parfum Flower Company

[
0
3
]

#samengroeien ten top. Continu bouwen aan een gezond digitaal eco-systeem. Met een app en een high-end website. Waar kwaliteit eerste prioriteit is.

Case bekijken

ElkeMelk

[
0
4
]

Ontwikkeling van een app die zo uniek is dat geen andere melkboer het kan kopiëren. Met ingebouwde koeienscanner die awards heeft gewonnen.

Case bekijken